• Kebitaraan Memanah

Salah satu kebitaraan bagi Sek. Men. Imtiaz YT Dungun ialah Kebitaraan Memanah. Pelbagai program telah di adakan di sekolah bagi memantapkan kelab memanah sekolah.
  • Kebitaraan bahasa arab

Satu lagi kebitaraan bagi Sek. Men. Imtiaz YT Dungun ialah Kebitaraan Bahasa Arab. Demi memartabatkan Bahasa Arab di kalangan pelajar, pelbagai program di adakan bagi menarik minat pelajar untuk memperkasakan lagi bahasa ini.

Downtown Theme

Spotlight Image

Say hello to Downtown, our latest theme release. Downtown comes with a fresh design and a broad range of easy to combine elements like color schemes, background textures and fonts. This makes it pretty easy to create your own custom style.

Additionally Downtown brings you cool features like CSS3 animations, a broad range of module variations with optional ribbons for headlines and a new custom style for the slideshow of our Widgetkit component.